Blloqe ndërtimi – Small Foot

SKU: 4020972116994

3,490 L

🔹Një grup gjithëpërfshirës prej 50 pjesësh blloqesh ndërtimi në një temë safari
🔹Përfshin blloqe ndërtimi prej druri me formë dhe dizajn të ndryshëm
🔹Një përzierje blloqesh druri me ngjyra, figurina kafshësh dhe blloqe me motive safari
🔹Blloqet prej druri mund të ruhen në mënyrë të sigurt në kutinë e magazinimit
🔹Trajnon aftësitë motorike dhe inkurajon kreativitetin dhe imagjinatën

Ka stok

Multicolor
Detaje

BRAND
Small Foot

MOSHA QË REKOMANDOHET
Nga 1+ Vjeç

GJINIA
Vajzë + Djalë

MATERIALI
Dru

DIMENSIONET
3 x 3 x 3 mm

Legler NR
11699

Një grup gjithëpërfshirës prej 50 pjesësh blloqesh ndërtimi në një temë safari
Përfshin blloqe ndërtimi prej druri me formë dhe dizajn të ndryshëm
Një përzierje blloqesh druri me ngjyra, figurina kafshësh dhe blloqe me motive safari
Blloqet prej druri mund të ruhen në mënyrë të sigurt në kutinë e magazinimit
Trajnon aftësitë motorike dhe inkurajon kreativitetin dhe imagjinatën

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Vetëm klientët e loguar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.